Презентація монографії Антона Бондаренка «Культ вовка у військових традиціях Давньої України»

 

26 вересня 2023 року Презентація наукової монографії Антона Бондаренка «Культ вовка у військових традиціях Давньої України» Автор книги Антон Бондаренко - науковець, кандидат історичних наук, учасник бойових дій на Сході України у 2014 - 2015 рр. 

З перших днів повномасштабної агресії РФ проти України Антон Бондаренко виконував бойові завдання у Київській, Донецькій та Запорізькій областях. 

У книзі досліджується військовий тотемізм етнічних груп, які населяли землі сучасної України та стали складовою української нації. Розглядаються міфологічні, сакральні та практичні бойові звичаї Сарматії, Скіфії, Київської Русі, а також рудименти давніх традицій, що збереглися у лицарів Війська Запорізького, гайдамаків та повстанців. 

Ця наукова праця в історичному ключі розкриває генетичний потенціал українців - відчайдушних воїнів та мудрих полководців на противагу московським маніпуляціям про кріпаків-малоросів. Увазі учасників групи пропонується скорочене відео презентації книги, яка відбулася у приміщенні Гончаренко центр-партнер Чернігів education and culture

Коментарі